English Türkçe için tıklayın
Picture

Günhan Dündar, Arda Deniz Yalçınkaya and Hamdi Torun were awarded the 2015 Elginkan Foundation Technology Award.

Picture

Ali Emre Pusane received Faculty of Engineering Excellence in Teaching Award, 2016.

Picture

Şenol Mutlu received the Science Academy Young Scientist Award (BAGEP), 2015.

Picture

Hamdi Torun has received the MIT Technology Review -  Innovators Under 35 Turkey Award.

Picture

Bülent Sankur received the EURASIP Society Meritorious Service Award, 2013.

Picture

Okyay Kaynak received the Boğaziçi Foundation Excellence in Research Award, 2013.

Older News

Ali Emre Pusane received the Boğaziçi Foundation Excellence in Teaching Award, 2014-2015.

Arda Deniz Yalçınkaya received the TÜBA Excellence Young Scientist Award (GEBİP), 2013..

Ali Emre Pusane received the Boğaziçi Foundation Excellence in Teaching Award, 2013-2014.

Şenol Mutlu received Mustafa N. Parlar Foundation Research Encouragement Award, 2014.

Ali Emre Pusane received the Boğaziçi Foundation Excellence in Teaching Award, 2012-2013.

Hamdi Torun received FP7 ICT: FET-Open Grant, 2012.

Okyay Kaynak received the 1000 Talent award from the People's Republic of China, 2013.

Ali Emre Pusane received the Boğaziçi Foundation Excellence in Teaching Award, 2011-2012.

Murat Saraçlar received a best paper award for his paper published in the Computer Speech and Language Journal, 2012.

Okyay Kaynak has been named the Chief International Academic Advisor of Harbin Institute of Technology (China), 2012.

Arda D. Yalcinkaya received Mustafa N. Parlar Foundation Research Encouragement Award, 2011.

Hamdi Torun received FP7 Marie Curie International Reintegration Grant, 2011.

Murat Saraçlar received the IBM Faculty Award, 2010.

Bülent Sankur has received Lifelong Service Award of TÜBİSAD and Türk Bilişim Derneği, 2010.

Arda D. Yalcinkaya received the Boğaziçi Foundation Excellence in Research Award, 2011.

Okyay Kaynak received the IEEE IES Dr.-Ing. Eugene Mittelmann Achievement Award, 2011.

Ali Emre Pusane received the Boğaziçi Foundation Excellence in Teaching Award, 2010-2011.

Bülent Sankur has been elected as a Principal Member of Turkish Academy of Sciences (TÜBA).

BÜYAL (Boğaziçi University High Current Laboratory) opens. BÜYAL is the only accredited laboratory in Turkey with a capacity of 100.000 Amperes.

Details

The Sestek company, founded and managed by Levent Arslan wins the Deloitte Technology Fast50 Turkey 2010 award

Ali Emre Pusane received FP7 Marie Curie Grant in "Advanced
coding techniques for mitigating error floors."

Günhan DündarProf. Günhan Dündar received TUBITAK Encouragement Award for his contributions in analog IC design automation in microelectronics. (2009)

Murat SaraçlarMehmet Akar and Murat Saraçlar received Turkish Academy of Sciences, Distinguished Young Scientist Award (TUBA - GEBIP Award), 2009.

Ahmet ÖncüAhmet Oncu received FP7 Marie Curie Grant in (UWB-IR) Study on Low-power Multi-Gbps Ultra-Wideband Impulse Radio at License-free UWB and 60GHz bands.

Burak Acar received Turkish Academy of Sciences, Distinguished Young Scientist Award (TUBA - GEBIP Award), 2008.

Üniversitemiz robot takımı BRocks elemeleri geçerek Haziran 2010'da Singapur'da düzenlenecek olan Robocup organizasyonuna ülkemizden katılmaya hak kazanan tek SSL takımı oldu! Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen ilgili basın bültenini okuyunuz.

Boğaziçi Üniversitesi - Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü

34342 - Bebek / İSTANBUL

Tel: +90 212 359 64 14
Fax: +90 212 287 24 65